„aleCatering...w centrum kulinarnych wydarzeń”
Pełni energii i nowych doświadczeń wróciliśmy z największych targów branży horeca.
POLAGRA FOOD, POLAGRA GASTRO, SMAKI REGIONÓW, INVEST-HOTEL, POLAGRA TECH - czerpaliśmy pełnymi rękami
z bogatego programu wydarzeń branżowych.
z bogatego programu wydarzeń branżowych.
Bez chwili oddechu obserwowaliśmy wszystko. Nie było innej opcji, potraktowaliśmy to jako totalne
„must see”.
„must see”.
Śledziliśmy najaktualniejsze trendy, podpatrywaliśmy konkurencję, poznawaliśmy nowych kontrahentów, obserwowaliśmy najlepszych wirtuozów kuchni, którzy pokazali klasę i kunszt z najwyższej półki podczas Kulinarnego Pucharu Polski. Nie obyło się także bez przyjemnej uczty dla podniebienia. Jak zwykle to co piękne trwało zbyt krótko :)
Szeroka oferta targów zdecydowanie umożliwiła nam dokonanie pełnego przeglądu rynku w zakresie produktów i rozwiązań dla gastronomii. Mieliśmy możliwość szybkiej i w miarę obiektywnej oceny naszych działań, a także uzyskaliśmy cenne informacje, które powinny nam pomóc ukierunkować przyszłą aktywność.
Teraz przed nami z pewnością ciężka praca abyśmy podsumowali zdobyte kontakty i przekuli je w wymierne korzyści handlowe.
Reasumując...Targi przygotowane z dobrym smakiem, czyli to co aleCatering lubi najbardziej :)
- Na każdym stoisku można było zobaczyć coś interesującego...
- Najlepsi kucharze zmierzyli się podczas Kulinarnego Pucharu Polski – największego, najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego w kraju
- Każde danie wykonane w sposób niezwykle perfekcyjny z uwagą na każdy detal
- była okazja do poznania nowych smaków, nowych marek, nowych trendów w gastronomii
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz